Gravity Rush krijgt opvolger

Een game waar je ondersteboven van zal zijn?

Japan Studio's PlayStation Vita spel Gravity Rush krijgt een vervolg. Dat kondigt Sony aan op de Tokyo Game Show.

IGN spotte een trailer van het nieuwe spel op de beursvloer. Er zijn nog maar weinig details bekend over het spel. Wat al bekend is, is dat Keiichiro Toyama verantwoordelijk is voor de ontwikkeling. Hij zal de leiding nemen over Team Gravity, de ploeg binnen Japan Studio die in zal staan voor het spel.

Gravity Rush is een Japanse cult hit, die gezien erg succesvol is op de Vita. Eigenaars van een Vita die ook een PlayStation Plus abonnement bezitten kunnen het spel gratis downloaden in afwachting van het vervolg.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur  |  lazlocootmans

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread