Batman Arkham Bundle duikt op

Maar ook voor Europa?

De Amerikaanse winkelketen Gamestop heeft het bestaan van een Batman Arkham Bundle uitgelekt. Deze bundel bevat de Game of the Year-edities van Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City voor de prijs van één game.

Batman: Arkham Asylum bevat de Trioviz 3D-modus, waarmee je de game ook in 3D kan spelen op televisies zonder 3D. Daarnaast zijn de uitdagingen Scarecrow Nightmare, Crime Alley, Totally Insane, en Nocturnal Hunter bijgesloten.

Batman: Arkham City bevat meer extra's, die eerder al beschikbaar waren als downloadbare content: Harley Quinn's Revenge, de Catwoman Pack, de Nightwing Bundle pack, de Robin Bundle Pack, de Challenge Map Pack en de Arkham City Skins Pack.

Volgens Gamestop is de bundel vanaf 23 september te koop voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Een Europese release is nog niet zeker, daar uitgever Warner Bros. Interactive zelf nog niets heeft bevestigd.

Batman: Arkham Origins, de volgende game in de reeks, komt op 25 oktober uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread