Open bčta Battlefield 4 start in oktober

Next-gen versies al eerder te koop dan de consoles zelf.

De open bèta van Battlefield 4 start op 1 oktober. Vanaf dan kunnen pc, PlayStation 3 en Xbox 360-spelers aan de slag met de Conquest-modus op de Siege of Shanghai-map. Dat maakt Electronic Arts bekend.

Wanneer je een pre-order voor de shooter plaatst, krijg je eerder toegang tot de bèta. Wanneer dat van start gaat, is nog niet duidelijk. Wel is er de mogelijkheid om vrijgespeelde content en statistieken over te zetten naar de next-gen versies.

De PlayStation 4-versie ligt eerder in de winkels dan de console zelf. Vanaf 21 november is Battlefield 4 te koop voor PS4, terwijl het apparaat de 29e pas verkrijgbaar is. Hetzelfde geldt voor FIFA 14 en NFL 25, die op dezelfde datum uitkomen. Wanneer de Xbox One-versies in de Benelux te koop zijn is nog niet duidelijk, aangezien de releasedatum van Microsoft's spelcomputer hier nog niet vast staat.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread