Super Adventure Box wederom speelbaar in Guild Wars 2

Back To School Edition gelanceerd.

Guild Wars 2 is voorzien van een nieuwe update in de vorm van Super Adventure Box. Sinds gisteren is deze content gratis beschikbaar.

De virtuele wereld is ontworpen door het personage Moto met de bedoeling om jonge Asura op te voeden. ArenaNet heeft nieuwe evenementen, beloningen, achievements en Gem-Store producten aan de game toegevoegd.

Daarnaast zijn er een aantal nieuwe functies aanwezig. Zo kan de speler Ascended Weapons creëeren en de statistieken van legendarische wapens beïnvloeden. Tevens is Magic Find - een statistiek die het mogelijk maakt om betere items te vergaren - eruit gesloopt. In plaats daarvan is het nu een bonus die betrekking heeft op alle personages van de speler.

Ten slotte heeft ArenaNet een teaser online gezet van de volgende update, die op 17 september moet verschijnen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread