Microsoft heeft Xbox One in volle productie

Inclusief verhoogde processorsnelheid.

De productie van de Xbox One draait nu op volle toeren, bevestigt Microsoft. De next-gen console krijgt daarnaast een verbeterde processorsnelheid mee.

Microsoft-topman Yusuf Mehdi vertelt er over op de Citi Global Technology-conferentie. Hij meldt dat de centrale processor (CPU) niet meer op 1,6 GHz draait maar op 1,75 GHz. Tijdens de conferentie blijft een uitspraak over de Xbox One releasedatum alsnog uit.

Op het NeoGaf-forum zegt Microsoft-medewerker Albert Penello dat tijdens de Penny Arcade Expo 1,6 GHz Xbox One consoles werden gebruikt. Hij ontkent daarbij problemen in de consoleproductie. "Mag ik jullie verhelpen van de 'Microsoft heeft productieproblemen'-ideeën? We hebben de grafische processorsnelheid (GPU) met 6% verhoogd, de CPU met bijna 10%. We hebben al winkelexemplaren getoond. We zitten nu in volle productie."

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread