Externe harde schijf niet direct aan te sluiten op Xbox One

"Het team werkt eerst aan andere zaken."

Externe harde schijven zijn niet direct vanaf het moment van lancering te gebruiken met Xbox One-consoles. Microsoft-spreekbuis Larry 'Major Nelson' Hryb omschrijft de compatibiliteit als een "toekomstplan."

Tijdens de nieuwste Major Nelson podcast zegt Hryb dat "het in de toekomst zeker de bedoeling is externe opslagmedia te ondersteunen, net als we doen voor de Xbox 360. Ik begrijp dat deze functie niet bij de lancering beschikbaar is omdat het team aan andere zaken werkt. Maar het staat zeker op de lijst. Ik weet echter niet wanneer het komt."

In mei was al duidelijk dat gamers de 500 GB interne harde schijf van de Xbox One niet zelf kunnen verwisselen.

In de aanloop naar de nog onbekende releasedatum van de Xbox One wordt telkens meer bekend waar Microsoft de nadruk op wil leggen voor de lancering. Zo werd gisteren nog bekend dat het IllumiRoom-project niet verder wordt ontwikkeld voor Xbox One-gebruikers vanwege hoge kosten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread