Extra gratis speeltijd voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Serverstoringen nog steeds niet opgelost.

Het team achter Final Fantasy XIV: A Realm Reborn overweegt consumenten zeven dagen gratis speeltijd te geven, ter compensatie voor de serverproblemen van de afgelopen tijd. Dat legt producent Naoki Yoshia uit op het forum van de geplaagde MMORPG.

Final Fantasy XIV lanceerde vorige week, maar nog steeds is het voor veel spelers moeilijk om in te loggen. De servers zijn overbevolkt, waardoor lange wachtrijen ontstaan. Gamers die eenmaal zijn ingelogd durven niet meer uit te loggen, waardoor de problemen alleen maar groter worden.

Aankomende woensdag introduceert Square Enix meer 'werelden,' waardoor het grote spelersaantal beter wordt verspreid over de servers. Na dit spoedonderhoud worden spelers hierop mondjesmaat weer toegelaten, zodat niet iedereen weer tegelijkertijd inlogt.

Yoshida biedt excuses aan en geeft aan binnenkort meer info te geven omtrent de extra gratis speeltijd.

Advertentie

Ga naar comments (5)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (5)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread