PS4 en PS Vita krijgen cross-platform party chat

Sony verbindt next-gen console en handheld wederom.

President van Sony's Worldwide Studios Shuhei Yoshida bevestigt op Twitter dat PlayStation 4 en PS Vita-gebruikers samen een party chat kunnen aangaan.

Sony profileert zijn huidige handheld als compaan van de aanstaande next-gen console. De handheld verkoopt vooralsnog matig maar Sony hoopt met een prijsdaling van de PS Vita en memory cards het tij te keren. Geruchten luiden zelfs dat een PS4 en PS Vita-bundel in productie is.

Naast de cross-platform party chat, delen de PS4 en PS Vita ook Remote Play. Met deze functie bestuur en zie je PS4-games met PS Vita-controls en scherm. Sony meldt dat alle PS4-games deze Remote Play-functie bezitten, omdat het in de architectuur zit ingebouwd. Ubisoft zegt dit te zien als een pluspunt voor de handheld.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread