Terminators: The Video Game aangekondigd

Met of zonder Arnold?

Reef Entertainment heeft aangekondigd dat ze de rechten van de Terminator games in handen hebben gekregen en dat ze van plan zijn verschillende games rond de franchise te ontwikkelen in de komende jaren.

Het project zit nog in een erg vroege fase, dus meer dan hun liefde betuigen voor de filmreeks met dodelijke robots, kon de ontwikkelaar nog niet doen. Je zal waarschijnlijk nog enkele jaren mogen wachten eer er concreet gamemateriaal rond deze titels te vinden zal zijn.

Reef Entertainment heeft nog niet erg veel ervaring in het maken van games. In 2006 maakten ze Shadowgrounds, een game die zo goed als overal onder de radar is gevlogen en dit jaar brengen ze Rambo: The Video Game uit. Veel hebben we echter nog niet gezien van die on-rails shooter.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread