Zo ziet de PlayStation 4 eruit

Sony toont z'n nieuwe console op E3 2013.

Belofte maakt schuld en zo toonde Sony zoals beloofd de PlayStation 4 op de Sony persconferentie tijdens E3 2013. Dit is hem dus. Eerste commentaren zijn dat de console verdacht veel op de Xbox One lijkt. Groot, zwart en robust is de bottomline van de volgende generatie.

ps4
Dit is hem dan, de PlayStation 4!

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur  |  lazlocootmans

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread