Wii U spellen uitgesteld

Wii U Fit en Wii Party U voorlopig nog niet in de winkel.

-system-headline

Nintendo kondigde vandaag aan dat de spellen Wii Party U en Wii Fit U uitgesteld zijn. Wii Party U zal uitkomen in oktober in plaats van deze zomer, zoals eerder gemeld. Wii Fit U maakt het nog bonter, dit spel zou oorspronkelijk een launch game zijn van de Wii U maar is nu aangekondigd voor "de winter". Of dit eind 2013 of begin 2014 betekent, is niet duidelijk. Bij Wii Fit U wordt nog gewerkt aan extra features en de zogenaamde Fit Meter, die ook los van het spel te dragen is en je activiteiten meet tijdens wandelen of hardlopen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jedidjah Julia

Jedidjah Julia

medewerker

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread