Quantic Dream toont indrukwekkende tech demo The Dark Sorcerer

Update: Nieuwe trailer van 12 minuten.

Update: Een langere en nog hilarischere trailer van The Dark Sorcerer werd vrijgegeven.

Origineel: Quantic Dream en Sony's consoles gaan hand in hand. De Franse studio maakte al meerdere geweldige games voor de PS2 en PS3 (Fahrenheit, Heavy Rain en binnenkort ook Beyond: Two Souls). Vannacht toonden ze een nieuwe tech demo genaamd The Dark Sorcerer.

In het filmpje met een hilarische twist speelt David Gant (bekend uit onder meer Braveheart) de hoofdrol van duistere magiër. Het gaat hier niet om een game waar momenteel aan gewerkt wordt, maar om een tentoonstelling van de grafische kracht van de PS4. Toch werden dit soort projecten in het verleden al omgevormd tot echte games, dus zeg nooit nooit!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread