Xbox One slogan gelekt

E3 banner al gelekt op internet.

All in one. Input one. Dat is de tekst die op een grote groene banner staat die net opgehangen is op E3. Het evenement is nog nauwelijks gestart, maar deze banner is al gelekt richting internet. De officiele slogans voor de nieuwe Xbox console maken in ieder geval goed gebruik van het woord "one", de al sinds de bekendmaking sterk bekritiseerde nieuwe aanduiding. Of deze slogans de critici de mond zullen snoeren, is nog maar de vraag - van veel creativiteit getuigen ze in ieder geval niet. Het wordt afwachten wat Microsoft verder nog gaat onthullen op E3.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jedidjah Julia

Jedidjah Julia

medewerker

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread