Splinter Cell: Blacklist komt 20 augustus

Spies vs. Mercs keert terug.

Ubisoft bevestigt de 20 augustus releasedatum van Splinter Cell: Blacklist alsmede de terugkeer van de Spies vs. Mercs multiplayer modus.

Tijdens de Ubisoft persconferentie toonde de uitgever enkele beelden van het stealthspel. Sam Fischer, hoofdpersonage van de serie, keert terug naar organisatie Fourth Echelon, een team bestaande uit soldaten van verschillende organisaties. Fischer werkte in de trailer samen met enkele bekende gezichten maar ook nieuwe.

Ook keert de Spies vs. Mercs multiplayer modus terug. Hierin strijden twee teams elk vier spelers tegen elkaar. Halverwege de match, wissel je van team. De huurlingen jagen op de spionen. De spionen proberen computers te hacken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread