PES 2014 niet naar Wii U

"Daar is geen vraag naar," aldus community manager.

Konima's voetbalspel Pro Evolution Soccer 2014, ofwel PES 2014, verschijnt niet op de Wii U. Adam Bhatti, community manager van PES, laat weten Wii U bezitters "geen vraag" tonen naar de voetbalserie.

Een PES fan vroeg Bhatti via Twitter of PES 2014 naar de Wii U kwam. De community manager liet weten dat dit niet het geval was. Na enkele reacties van teleurgestelde Wii U bezitters, liet Bhatti weten dat "de markt simpelweg niet bestaat."

Het nieuws betekent dat gamers met enkel een Wii U de vernieuwingen in PES 2014 missen. Voetbalfans met een pc, PlayStation 3, PS Portable of Xbox 360 kunnen de aankomende game, draaiend op Kojima Productions' Fox Engine, eind dit jaar wel spelen.

1

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread