Deus Ex: The Fall game voor smartphone en tablet

Nieuwe game vervolg op het boek Deus Ex: The Icarus Effect.

Deus Ex: The Fall is vandaag officieel aangekondigd door Square Enix. Het spel wordt ontwikkeld voor smartphones en tablets. Het spel zal in ieder geval verschijnen voor de iPhone en iPad. Qua verhaal is het een vervolg op het boek Deus Ex: The Icarus Effect.

De game is wederom een actie-RPG en volgt Ben Saxon. Deze man is een geagumenteerd mens en deze hebben medicatie nodig om te overleven. Deze medicijnen worden geleverd door enkele machtige bedrijven en Ben Saxon probeert het complot te ontrafelen achter deze leveringen.

Het spel staat gepland voor deze zomer en wordt ontwikkeld door N-Fusion. Dit bedrijf heeft eerder meegeholpen aan het spel Frontlines: Fuel of War en, meer recent, het heeft gewerkt aan de remake van Leisure Suit Larry.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jelmer Dijkstra

Jelmer Dijkstra

Redacteur

Jelmer speelt bij gebrek aan een sociaal leven al spellen sinds hij kan lopen. Zijn favoriete spellen stammen daarom ook voornamelijk uit de oertijd van gamen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread