The Last Guardian staat op E3 site

"Nieuwe screens en nieuwe trailer."

The Last Guardian is 11 juni te zien op de E3 beurs. De game met een moeizame ontwikkelperiode heeft nieuwe screens en een nieuwe trailer.

E3 Insider meldt dat 11 juni, de eerste dag van E3 2013, nieuwe beelden en een nieuwe trailer van de game te zien zijn. Hoewel de website geen releasedatum noemt, is het te hopen dat Sony op 11 juni een officiële datum noemt. De game werd tijdens E3 2009 aangekondigd.

De studio achter The Last Guardian is Team Ico, bekend van PlayStation 2 parels Ico en Shadow of the Colossus. Hun derde titel oogt prachtig in haar trailers maar de ontwikkeling van het spel duurt nu al vier jaar. Fumito Ueda leidt het project ondanks zijn vertrek bij Sony en meldde in februari dat het team hard aan het spel werkt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread