Diablo III spelers dupliceren gold

In-game economie krijgt spontane boost

Door een glitch die met de 1.0.8 patch van Diablo III meekwam konden enkele spelers hun in-game geld dupliceren.

Via een bepaalde handeling in de Gold Auction House, het online markt systeem dat Blizzard opzette voor Diablo III spelers, konden enkelen hun portemonnee ferm aandikken. Sommigen claimden op het officiële forum van het spel dat ze zelfs miljoenen aan in-game currency aan konden maken.

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment reageerde meteen door zowel de in-game currency Auction House en de Real-Gold Auction House offline te halen. Een officiële verklaring zetten ze op hun online platform Battle.net.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur  |  lazlocootmans

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread