The Sims 4 aangekondigd

Verschijnt volgend jaar voor PC en Mac.

EA heeft The Sims 4 aangekondigd. De volgende iteratie in de reeks levenssimulators zal volgend jaar verschijnen voor PC en Mac.

De ontwikkeling is wederom in handen van Maxis, de studio die zo goed als alle games in de reeks heeft gemaakt sinds het prille begin in 2000. De franchise wist ondertussen al meer dan 150 miljoen stuks te verkopen.

Veel info over de game is er nog niet. Wel is al bevestigd dat The Sims 4 zijn spelers niet zal verplichten om steeds online te zijn wanneer ze met het spel aan de slag willen. EA heeft blijkbaar geleerd uit de fouten die ze maakten tijdens de launch van Simcity.

Speel je nog steeds The Sims 3 en wil je alle mogelijkheden en opties van de game verkennen? Bekijk dan zeker eens onze Sims 3 cheats. Daar staan een hoop handige dingetjes in die je zeker nog niet wist!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread