Donkey Kong Country Returns 3D's nieuwe inhoud

Makkelijkere modus, uitdagingen en lokale co÷p.

Donkey Kong Country Returns 3D, een port van het originele Nintendo Wii-spel voor de Nintendo 3DS en 3DS XL, bevat extra's. Nintendo UK meldt dat de port een makkelijkere modus heeft waarin Donkey en Diddy Kong drie hartjes hebben in plaats van de gebruikelijke twee. Ook kan de speler items kopen waarmee je beschermd wordt tegen een diepe val, waardoor de Mine Cart meer klappen kan verduren en een item die de DK Barrel inzet.

De heruitgave bevat ook enkele uitdagende levels, genaamd trophy levels, die spelers ontgrendelen na het verzamlen van puzzelstukken en de K-O-N-G letters. Het overwinnen van deze levels biedt een speciale prijs. Op de Nintendo 3DS en 3DS XL heeft het spel lokale co÷p. Het is nog onduidelijk of deze co÷peratieve modus inhoudt dat beide spelers een versie van het spel moeten bezitten of slechts een van de spelers.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgńnger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Verder op de site...

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread