Etrian Odyssey IV komt eind zomer

Europa krijgt de Nintendo 3DS een jaar na Japan.

Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan komt aan het einde van de zomer uit in Europa. NIS America brengt de Nintendo 3DS role-playing game naar onze regio als fysieke aankoop en download. Japan heeft het spel sinds juli 2012 en afgelopen februari kwam de game uit in Noord-Amerika.

Dit is de eerste uitgave binnen de dungeon RPG-serie die uitkomt op de Nintendo 3DS - de overige delen kwamen uit voor de Nintendo DS. Enkel het eerste deel, Etrian Oddysey, kwam uit in Europa. Het tweede en derde deel hebben de Japanse en Noord-Amerikaanse regionen nooit verlaten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread