Guild Wars 2 update voegt Guild missies toe

Ga op avontuur met je hele guild vanaf 26 februari.

ArenaNet komt deze februari met een langverwachte update voor Guild Wars 2. Vanaf 26 februari kun je namelijk missies met je hele guild uitvoeren. Deze missies zijn vrij te spelen wanneer je guild een bepaald level bereikt, en zijn speciaal gericht op een coöperatieve speelstijl. De missies spelen zich echter af in de standaard wereld, wat betekent dat ook toevallige voorbijgangers een handje kunnen toesteken.

Er zijn verschillende typen missies, zoals een Bounty Hunt, een ontdekkingstocht of een race over een parcours vol met vallen. Bij het voltooien van de missies worden er Guild Merits verdiend, die je kan investeren in de Guild. De volledige developers blog vind je hier.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

The Elder Scrolls Online: Blackwood aangekondigd

Een prequel op The Elder Scrolls 4: Oblivion.

Pc-versie Fortnite krijgt Performance Mode

Een gebrek aan skills kun je vanaf nu dus niet meer wijten aan een slechte framerate.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread