Een echt grote verrassing kan je het niet noemen, maar bij deze is ook The Witcher 3: Wild Hunt bevestigd voor de PlayStation 4. Dat wist ontwikkelaar CD Projekt te melden.

De derde Witcher zal de eerste titel in de franchise zijn die op een PlayStation console verschijnt. Eerder werd de titel al bevestigd voor PC en waarschijnlijk krijgt ook de derde Xbox zijn portie Geralt. Managing director van CD Projekt, Adam Badowski, wist te vertellen dat ze de titel in 2014 zullen uitbrengen voor alle 'high-end platforms' die er dan zullen zijn. Ze hebben ook gedacht aan de nieuwkomers in de reeks en zullen ervoor zorgen dat het achtergrondverhaal uit de eerste twee games voldoende wordt uitgelegd.

Bij de aankondiging van de game begin deze maand werd al heel wat info rond het spel bekendgemaakt. Ook zal CD Projekt de kritiek van de fans in het achterhoofd houden tijdens de ontwikkeling van de game. De vorige twee Witcher spellen zijn zowel uitstekende RPG's als strelingen voor het oog. Deze Witch Hunt belooft het op beide vlakken nog beter te doen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Meer artikels van Niels Jani

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

The Witcher 3: Hearts of Stone - Runewright, Enchanting recipes, Runeword, Glyphword

Vind de Runewright en zijn Enchanting recipes in de Witcher 3: Hearts of Stone uitbreiding.

The Witcher 3: Hearts of Stone - Secondary Quests en zijmissies

Voltooi de Without a Trace, Rose on a Red Field, The Sword, Famine and Perfidy en The Drakenborh Redemption zijmissies in The Witcher 3: Hearts of Stone.