Dit zijn de bloopers van L.A. Noire

Bedankt, MotionScan.

Toen L.A. Noire twee jaar geleden uitkwam, werd de game geprezen om de MotionScan technologie. Deze motion capture techniek zorgde voor een hele nieuwe ervaring tijdens de tussenfilmpjes; de gezichten van de personages waren levensecht, als in een film.

En bij een film horen bloopers. Makers van de MotionScan techniek, Depth Analysis, hebben een 'gag reel' uitgebracht. Deze toont wat er gebeurde op de momenten dat de stemacteurs zich verspraken. Bekijk het bizarre resultaat hieronder.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread