World of Tanks ontwikkelaar koopt Day 1 Studios

Wargaming.net heeft 20 miljoen dollar betaald voor de F.E.A.R. 3 ontwikkelaar. 

Wargaming.net heeft Day 1 Studios opgekocht, de in Chicago gesitueerde ontwikkelaar van F.E.A.R. 3. Wargaming.net heeft momenteel succes met MMO spel World of Tanks en heeft daarnaast nog twee opvolgers in ontwikkeling: World of Warplanes en World of Warships.

Deze drie spellen zijn enkel voor PC verkrijgbaar. Wargaming.net heeft eerder aangegeven ook voor de consolemarkt te willen ontwikkelen. Day 1 Studios richt zich op een onaangekondigd spel exclusief voor consoles.

Wargaming.net doet goede zaken in de free-to-play markt op de PC en hoopt dus ook succes te boeken op de consoles. Het is niet duidelijk of Day 1 Studios een free-to-play spel ontwikkelt voor de consoles of een game met een aanschafprijs.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread