Resident Evil Revelations: Unveiled Edition komt uit in mei

De horror gaat verder op consoles.

Capcom heeft gisteren aangekondigd dat Resident Evil: Revelations op 24 mei zal verschijnen op de PlayStation 3, Xbox 360, PC en Wii U. De game zal op die consoles wel door het leven gaan als Resident Evil: Revelations: Unveiled Edition.

De horrorgame die vorig jaar op de 3DS uitkwam zal dus de overstap maken naar het grote scherm. Daarvoor wordt de game in een HD-pakje gestopt zodat het er allemaal wat beter uitziet. Daarnaast voegt de ontwikkelaar een extra moeilijkheidsgraad, een nieuwe vijand en verbeteringen aan de Raid modus toe.

De game zal zowel een retail- als digitale release kennen. De nieuwe versie van Resident Evil: Revelations zal zo'n 50 euro kosten.

Deze aankondiging bevestigd de eerdere geruchten rond de titel. Vorige week dook ook een lijst van achievements voor het spel op. Deze blijken dus niet verzonnen te zijn door een fan.

Capcom gaf meteen ook de eerste trailer en enkele screenshots van het spel vrij.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread