LittleBigPlanet 2: Extras Edition aangekondigd

Extra knutselplezier vanaf volgende maand.

Goed nieuws voor alle LittleBigPlanet fans die het tweede deel hebben gemist of om de een of andere reden geen toegang hadden tot de DLC voor het spel. Sony zal volgende maand namelijk LittleBigPlanet 2: Extras Edition uitbrengen in Europa, waarin alle extra's verpakt zitten.

Naast het originele spel krijg je bij de Extras Edition ook het Cross-Controller Pack waardoor je het spel kan spelen met een PS Vita, het Move Pack: Rise of the Cakeling voor de PS Move en de Muppets Premium Level Kit. Tal van extra levels en kostuumpjes waar je je kan doorwerken, dus.

Een exacte release date kon Sony niet geven, maar 'februari' is ook niet zo ver meer van ons verwijderd. Of we weer de volle pot mogen neertellen voor deze pseudo-GOTY editie van het geweldige spel, is ook onbekend. De box art kunnen we jullie wél tonen.

1

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread