Releasedatum The Walking Dead: Survival Instinct bekend, verschijnt ook op Wii U

Speelt leentjebuur bij ZombiU.

Activision heeft een releasedatum bekend gemaakt voor The Walking Dead: Survival Instinct. De game komt 29 maart uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Daarnaast heeft de uitgever bevestigd dat de game ook uitkomt op de Wii U. Deze versie komt tegelijkertijd uit met de andere versies.

Op de Wii U gebruik je de Gamepad om je inventaris mee te regelen. Zo hoef je niet een apart menu in om wapens te selecteren, maar kun je de touchscreen daarvoor gebruiken. De Gamepad dient als een rugzak, net zoals in Ubisoft's Wii U launchgame ZombiU.

Onlangs verscheen er een trailer van de game, die voor de nodige ophef zorgde. De trailer bleek in elkaar gezet te zijn door fans, die oude footage aan elkaar hadden geplakt (waarvoor overigens excuus). Ontwikkelaar Terminal Reality liet snel weten dat de game er ondertussen heel anders uitziet, en in een veel verder stadium zit dan in de 'trailer' is getoond.

walking

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread