Kom het einde van het jaar door met de zevende Humble Indie Bundle

Met onder meer The Binding of Isaac, Dungeon Defenders, Legend of Grimrock en een film!

Het is weer die tijd van de maand. Nee, we hebben het niet over die week dat je lief zo moeilijk doet, maar over de release van een nieuwe Humble Bundle. Na een spin-off bundel met THQ games, keert deze zevende Humble Bundle terug naar zijn roots met een collectie geweldige indie games.

Voor al wie minstens één eurocent richting de organisatoren gooit, wachten er vier indie games en een film. Wie meer dan het gemiddeld betaalde bedrag uit zijn virtuele portefeuille trekt, krijgt daar nog twee extra games bovenop. Hoe je dat bedrag verdeelt (over de ontwikkelaars, een goed doel en de Humble Bundle organisatie zelf) is volledig aan jou.

Het spul dat je kan kopen is:

  • De schattige puzzelgame Snapshot waar je gewapend met een fototoestel en al je grijze cellen doorheen de levels moet zien te komen.
  • The Binding of Isaac (inclusief Wrath of the Lamb DLC) waar je met de kleine Isaac doorheen eindeloze kerkers moet zien te geraken die bevolkt worden door talloze monsters en een boel bazen. Van de makers van Super Meat Boy.
  • Closure, waar de quote "What you see is what you get" volledig op van toepassing is. Enkel de gedeeltes van de levels die worden belicht, bestaan ook echt. Speel met licht, duisternis en schaduwen om dit kleurloze puzzelspel door te komen.
  • Indie Game: The Movie. Geen game, maar een film over games en hoe ze worden gemaakt door indiestudios. In deze prent volg je verschillende onafhankelijke ontwikkelaars doorheen de productie van hun games. Al snel besef je dat het maken van een game om veel meer gaat dan wat op een toetsenbord zitten te tokkelen. Vaak hangt het hele leven van de ontwikkelaar af van hoe goed de game het uiteindelijk doet.
  • En tenslotte is er ook nog Shank 2, een bloederige 2D sidescroller die het van zijn actie moet hebben. Met pistolen, messen en ander moordtuig, leg je honderden vijanden om tot je de eindbaas bereikt die aan het rechtse uiteinde van het level staat te wachten.
  • Wie meer dan het gemiddelde bedrag neertelt (momenteel net geen zes dollar) ontvangt ook nog eens de op klassen gebaseerde 3D tower defense game Dungeon Defenders en al zijn DLC én de first-person roguelike RPG Legend of Grimrock. Beide games zijn zeker de moeite waard.
  • Tenslotte ontvangen kopers ook nog eens de soundtracks van de meeste games in de Humble Bundle.

De Humble Bundle 7 kan je kopen als je hier met je cursor op gaat staat en één maal op de linkermuisknop klikt. Je hebt nog zo'n twee weken de tijd!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread