Binding of Isaac: Rebirth in ontwikkeling voor PC, PS3 en Vita

Fans kiezen nieuwe grafische stijl voor de remake.

Binding of Isaac: Rebirth is in ontwikkeling voor de PC, PlayStation 3 en PlayStation Vita. Dat heeft Edmund McMillen bekend gemaakt op zijn blog. De game is in ontwikkeling bij ontwikkelaar Nicalis, die eerder verantwoordelijk was voor ports van VVVVVV en Cave Story.

Edmund is ook in overleg met Microsoft en Nintendo voor een release op hun platformen. Een iOS versie is ook denkbaar, 'zolang het geen 'troep' is', aldus McMillen.

Rebirth is een remake van Binding of Isaac en diens uitbreiding Wrath of the Lamb. Spelers kunnen nieuwe content tegemoet zien als nieuwe personages, eindes, bazen en items. De game is tevens in co-op speelbaar, hoewel enkel offline, zo blijkt nu. Online ondersteuning zou het ontwikkeltraject te lang uitstellen.

De game kent nieuwe muziek (en remixes van oude tracks) maar ook 'nieuwe' graphics. McMillen geeft de game een 16-bit make-over mee, omdat hij de grafische stijl van het origineel zat is. Daardoor krijgt de game een meer retro uitstraling.

Nu is Edmund nog niet helemaal uit over de nieuwe graphics, en daarom laat hij de fans kiezen welke stijl ze het liefste zien. Via een poll op zijn blog kunnen ze hun keuze maken.

isaac
Zijn dit de nieuwe graphics voor Binding of Isaac? Jij kiest!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread