Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Wat krijg je als je Super Meat Boy en Super Mario Galaxy combineert?

Een Mario die heel vaak een pijnlijke dood sterft?

Reddit gebruiker HilariousCow heeft een Super Meat Boy / Super Mario Galaxy crossover in Unity gemaakt die het vleeshoopje met zijn gameplaymechanieken in het universum (letterlijk én figuurlijk) van Super Mario Galaxy stopt. Een mix die resulteert in een geweldig concept voor een game.

Het project werd gemaakt ter ere van de dertigste verjaardag van Super Meat Boy programmeur Tommy Refenes en HilariousCow had dus ook nooit de intentie om het spel ook effectief naar een niveau te trekken voorbij het huidige stadium. Het was vooral de bedoeling van de man om de wereld de mogelijkheden te tonen van een Super Meat Boy-game in een 3D-wereld. Dat lijkt hierbij toch aardig gelukt. De vaste camera zou volgens de Reddit-gebruiker ook een onmisbaar deel van het spel zijn.

We hopen dat de demo van de Reddit-programmeur een inspiratiebron kan leveren voor Team Meat (alhoewel die de laatste tijd meer interesse lijken te hebben in katten en hun vreemde liefhebbers) en wensen Tommy natuurlijk ook een gelukkige verjaardag, alhoewel die voorbij zal zijn wanneer dit bericht verschijnt. Het spel zelf kan je niet downloaden, maar HilariousCow was wel zo vriendelijk om een video op te nemen van het level dat hij in elkaar bokste.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Read this next