Horror FPS Slender: The Arrival aangekondigd

Durf jij 'm te spelen?

Het horror fenomeen van de afgelopen tijd, Slender: The Eight Pages, krijgt een remake onder de naam Slender: The Arrival. Dat heeft de originele ontwikkelaar Mark Hadley bekend gemaakt.

Hij slaat de handen ineen met de indie studio Blue Isle Studios. De remake bevat verbeterde graphics, meer levels en een dieper uitgewerkt verhaal. Zo is op de eerste screenshots al te zien dat je dit keer met een camera -à la The Blair Witch Project- op pad gaat. De game zal, in tegenstelling tot het origineel, niet gratis zijn.

Slender is gebaseerd op de populaire internet meme Slender Man. Dit personage werd voor het eerst 'gemaakt' op het forum van Something Awful, waar men via Photoshop de meest akelige paranormale foto's in elkaar knutselde. Slender Man was populair genoeg om daaruit los te breken en dat leverde niet alleen een hele enge game op, maar daarvoor ook al een bizarre, 'waargebeurde' YouTube documentaire Marble Hornets. Alleen voor mensen met stalen zenuwen.

slen2

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread