Personeel van Bohemia gearresteerd in Griekenland

Arma makers beschuldigd van spionage. 

Twee werknemers van Bohemia Interactive zijn gearresteerd op het Griekse eiland Lemnos. De beide heren worden beschuldigd van spionage. Ze hadden immers foto- en videomateriaal gemaakt van een militaire basis op het eiland, dat een speelbare locatie wordt in Bohemia's aankomende game Arma 3.

Ondertussen heeft Bohemia zich al gedistantieerd van de twee. Blijkbaar waren ze in hun vrije tijd op vakantie op Lemnos, en werden de foto's niet genomen in opdracht van hun werknemer. Bohemia CEO Marek Spanel zegt wel dat het bedrijf de twee blijft steunen en hoopt dat het misverstand snel wordt opgelost.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread