Releasedatum Forza Horizon bekend

Enkel een trailer en releasedatum.

Op de persconferentie van Microsoft heeft Forza Horizon haar officiële debuut gemaakt. Helaas werd er alleen een korte trailer onthuld die werd afgesloten met de datum waarop de racer in de schappen beland: 23 oktober.

Veel informatie valt er niet op te maken uit de trailer. We zagen uiteraard een paar mooie bolides die rond scheurden in een, waarschijnlijk, open wereld. Wel viel op dat de game meer arcade lijkt dan we gewend zijn van de franchise. Auto's maakten een jump en gingen driftend door de bochten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Thomas Mak

Thomas Mak

Editor Eurogamer Benelux

Thomas is een gamer met een lichte identiteitscrisis. Hij speelt het liefst een point and click adventure om daarna verder te gaan met een sportgame. Vervolgens schuift hij een singleplayer shooter in zijn 360 om de dag of te sluiten met een action-adventure met rpg elementen. Thomas speelt alles, behalve een Japanse rpg. Tsja, je moet ergens een grens trekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread