Gears of War: Judgment onderweg

Baird, Cole en bergen Locust.

Ondanks dat Gears of War 3 het einde van de trilogie betekende, hebben we nog niet het laatste gezien van de serie. De nieuwe uitgave van Game Informer geeft ons een eerste blik op Gears of War: Judgment.

Details zijn nog schaars maar op de covers van het blad zien we hoofdrolspelers Baird en Cole, uiteraard bekend uit de vorige delen. Ze worden gevangen gehouden door hun eigen mensen. De Locust zijn ook weer in zwermen aanwezig.

Het gerucht gaat dat we hier te maken hebben met een prequel die in ontwikkeling is bij People Can Fly. Deze ontwikkelaar was eerder verantwoordelijk voor Bulletstorm. Of dat waar is horen we vast en zeker wanneer de game maandag de kop opsteekt bij Microsoft's E3 conferentie. Tenminste, daar gaan we vanuit.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread