Wii U versie Metro: Last Light geen zekerheid meer

Andere versies krijgen voorrang

Tijdens de Wii U aankondiging van Nintendo op de E3 van vorig jaar was Metro: Last Light een van de eerste titels die getoond werd. Nintendo liet blijken dat de Wii U krachtig genoeg is om HD graphics aan te kunnen en belangrijker, dat third party ontwikkelaars als 4A Games in de pocket hadden. Dat laatste lijkt nu toch niet helemaal het geval.

Mark Madsen, Global brand manager bij THQ, liet dit weten in een interview met Digital Spy. Volgens hem zou er nog niet eens sprake zijn van een Wii U versie. Dat wil niet zeggen dat die er nooit zal komen, maar wel dat het ontwikkelteam zich nu focust op de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 versie van de duistere first person shooter.

"Als het wel gebeurd, dan zal de game niet op dezelfde dag uitkomen [als de andere versies], maar als de kans zich voordoet dan kijken we ernaar," aldus Madsen.

Metro: Last Light is het vervolg op Metro 2033 en verschijnt in het eerste kwartaal van 2013.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mike van Schijndel

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread