XCOM uitgesteld tot volgend fiscaal jaar

Game komt er tussen 1 april 2013 en 31 maart 2014.

De reboot van de XCOM franchise, nu in FPS vorm, heeft opnieuw vertraging opgelopen. De game, die stond gepland voor dit fiscaal jaar (tot 31 maart 2013), is nu verplaatst naar het volgende fiscaal jaar. De remake van het origineel, XCOM: Enemy Unknown, staat nog steeds gepland voor deze oktober.

Take-Two maakte dit bekend tijdens zijn financiële resultaten. Die zagen er overigens goed uit. CEO Strauss Zenlick was tevreden met het Financiële jaar 2012, en noemde LA Noire en NBA 2K12 als voorbeelden van innovatie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread