Angry Birds Space kent goede start

Al meer dan 10 miljoen keer gedownload. 

De nieuwste telg in de Angry Birds familie kent een ongelooflijk goede start. Angry Birds: Space werd in drie dagen tijd maar liefst meer dan 10 miljoen keer gedownload. De verkoop in de App Store van Apple begon op 22 maart. Ook op smartphones en tablets met Android is Angry Birds speelbaar.

Het succes zorgt ervoor dat ontwikkelaar Rovio de game ook aan het porten is naar Windows Phone 7. Of de game ook naar andere platformen komt is nog niet bekend. Rovio pakte de promotiecampagne voor de nieuwe Angry Birds alvast grondig aan, en presenteerde onder andere in samenwerking met NASA een trailer waarin Don Petit, astronaut in het ISS, een angry bird afschoot in het ruimtestation.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Sony onthult PlayStation 5 controller

DualSense is niet voor gevoelige kijkers.

FeatureGamereleases april 2020 - De 7 opvallendste gamereleases van deze maand

Met onder meer Resident Evil 3 Remake, Final Fantasy 7 Remake en Trials of Mana.

Digital FoundryBeste gaming headset in 2020 voor pc, PS4, Xbox One en Switch

De beste bedrade en draadloze hoofdtelefoons in 2020.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread