Peter Moore, de COO bij EA, heeft laten weten dat het bedrijf waar hij werkt een "verbintenis" aangegaan is met de Wii U. Volgens de man is EA vastberaden om haar games naar de aankomende console van Nintendo te brengen.

"Onze wereldwijde teams werken aan deze verbintenis. Onze key franchises zullen erop te vinden zijn. Dat is een belofte die we aan Nintendo gemaakt hebben", aldus Moore tijdens een babbel over de Wii U.

Voor Moore is het duidelijk menens, want de man zal deze week zijn uren slijten op het hoofdkwartier van Nintendo. Daar zal hij onder andere te horen krijgen wat de finale technische specificaties van de Wii U zijn alsook de release datum en de prijs van het ding.

De relatie tussen EA en Nintendo lijkt met andere woorden een love story te worden!

ADVERTENTIE

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Meer artikels van Philip Cremers

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content