Originele Portal gratis op Steam

tot 20 september. 

Mensen die nog nooit van de uitstekende game Portal hebben gehoord, krijgen een kans om deze zonde recht te zetten. In het kader van een educatief project heeft Valve de game namelijk gratis gemaakt tot en met 20 september.

Het educatief project "Learn with Portals" moet leraars aanmoedigen om Portal te gebruiken in de klas om bepaalde technieken aan te leren. Zo kan je hier een filmpje bekijken waarin een klas op bezoek mag bij Valve om er levels in Portal te leren maken. Het aanbod is gelukkig niet beperkt tot kinderen, maar geldt voor iedereen.

Trailer voor Portal

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread