Codemasters sluit Bodycount-studio

Focus wordt verlegd naar racing games.

Codemasters staat op het punt om hun studio in Guildford (Verenigd Koninkrijk) te sluiten. Dit meldt VG247.

Vanaf vandaag begint er een consultatieronde van dertig dagen met de 66 werknemers. Na het verloop van die maand wordt de studio gesloten. Het laatste project waar men in Guildford aan werkte was Bodycount en voordien ook de Operation Flashpoint-franchise.

Codemasters raadt de werknemers aan om te solliciteren voor hun studio's in Warwickshire (VK) en Birmingham (VK). Hier werkt men vooral aan de racing games waar Codemasters zich wil op richten zoals DiRT, Formula One en Grid. De studio in Birmingham wordt bovendien uitgebreid om te werken aan een nieuwe racing-franchise.

Jan-Bart ging onlangs aan de slag met Bodycount. Wat hij van de game denkt kan je hier lezen.

Guildford's laatste project: Bodycount.

Bodycount ligt nu in de winkels voor de PS3 en X360.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread