Ubisoft onthult Vita line-up

Rayman, Lumines, Assassin's Creed en meer.

Rayman Origins, Assassin's Creed en Lumines zijn drie van de zes titels die Ubisoft aan het maken is voor de Playstation Vita. Asphalt, Dungeon Hunter Alliance en Michael Jackson: The Experience zijn ook in ontwikkeling.

"Dankzij zijn processorkracht, twee touchscreens en camera's, maakt de Vita het mogelijk voor ontwikkelaars als Ubisoft om innovatieve games te ontwikkelen. Wij hebben een sterke en gevarieerde line-up die plezier en immersie zal aanbieden voor het hele doelpubliek van de PS Vita," aldus Ubi CEO Yves Guillemot.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Odin van Schoote

Odin van Schoote

medewerker

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread