De publieke bta van Call of Duty Elite is enige tijd geleden van start gegaan op de Xbox 360. PS3- en PC-gamers konden echter nog niet beginnen testen. Activision stelde hen intussen gerust: de bta voor de PS3 komt later deze zomer, die voor de PC start deze herfst.

Call of Duty Elite is een platform dat spelers van Call of Duty: Black Ops en zijn opvolgers een betere multiplayerervaring moet bieden. De service moet een hub worden waar gamers filmpjes, statistieken en game-ervaringen uitwisselen, alsook de nieuwste DLC vinden en aan wedstrijden kunnen meedoen. Elite is grotendeels gratis, maar voor het volledige pakket is een maandelijkse betaling vereist.

Volgens Activision staan al zeker twee miljoen gamers te popelen om CoD Elite aan de tand te voelen. Het wordt echter moeilijk om hen allemaal de bta binnen te krijgen, aldus de uitgever. De eigenlijke service wordt op 8 november gelanceerd.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Cedric Vanhoorebeeck

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Meer artikels van Cedric Vanhoorebeeck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Call of Duty: Black Ops

Vurig conflict of Koude Oorlog?

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.