Ontwikkelaar DICE heeft aan een magazine laten weten dat de co÷peratieve ervaring in Battlefield 3 zal bestaan uit tien verschillende maps.

Momenteel is er nog maar weinig bekend over het hele co-op verhaal van Battlefield 3, maar het feit dat er alvast tien omgevingen in te vinden zijn stemt ons positief. Dit wil namelijk zeggen dat DICE een afzonderlijke co-op mode aan het maken is met - waarschijnlijk - een eigen verhaal buiten dat van de singleplayer.

Mochten we meer nieuws vernemen over Battlefield 3 en diens co-op mode, dan laten we het jullie zeker weten. Deze FPS-game van uitgever EA zal vanaf 28 oktober in de winkelrekken te vinden zijn voor de PS3, X360 en PC.

ADVERTENTIE

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Battlefield 3 Review

Game met twee gezichten.

Punkbuster bant verkeerde spelers in Battlefield 3

Electronic Arts zoekt een oplossing.

Red Alert 3 en Populous toegevoegd aan Humble Origin Bundle

UPDATE: Meest succesvolle bundel verbreekt record