Win elke dag beta keys voor Might & Magic: Heroes VI

Vandaag de laatste zeven keys, dus wees snel!

Eurogamer Benelux heeft in samenwerking met Ubisoft weer een mooie actie voor jullie op poten gezet. Tussen 21 en 28 juni geven we namelijk elke dag zeven exclusieve beta keys weg waardoor je deel kan nemen aan de beta van het langverwachte PC-spel Might & Magic: Heroes VI!

In de beta van alweer het zesde deel binnen deze prestigieuze turn-based RPG-serie mag je aan de slag gaan met drie solo maps, en een multiplayer map genaamd "Broken Alliance". Mythische helden nemen het daarin op tegen monsterachtige vijanden.

Verder voegt Might & Magic: Heroes VI enkele duidelijke verbeteringen toe aan de reeks. Zo herwerkte men het vechtsysteem, komen liefhebbers van rollenspellen beter aan hun trekken én stelt ontwikkelaar Black Hole een gloednieuw resource management systeem aan ons voor.

Natuurlijk zullen er in het spel ook nieuwe facties, monsters en een kakelverse graphics engine te vinden zijn, al spreekt dat haast voor zich.

Interesse om zo'n begeerde beta key te ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@eurogamer.be! Het enige wat je moet doen is in de subject line aangeven dat het gaat om de "M&M Heroes beta key", en in de mail plaats je je Eurogamers naam waaronder je schuilgaat op Eurogamer België. Daarna mag je als de bliksem je persoonlijke beta key in de vorm van een reply in je mailbox verwachten.

Nog geen account aangemaakt? Geen probleem, via deze pagina is dat na enkele klikken opgelost!

De beta van Might & Magic: Heroes VI gaat vanaf 28 juni van start. Alle informatie over de beta zal terug te vinden zijn in de mail die je van ons krijgt, als je tenminste bij de zeven eerste inzendingen hoort. Mail dus als de bliksem je Eurogamers naam door, en maak je klaar om binnenkort als een van de eersten ter wereld met dit veelbelovende spel aan de slag te gaan.

De actie loopt van 21 juni tot 28 juni.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread