SEGA Pass gehackt

Er werd geen financiŽle informatie gestolen.

Hackers hebben weer eens een gamingservice gehackt, deze maal was het de beurt aan de SEGA Pass. Dat meldt VG247.

Alle diensten die gebruik maken van de SEGA Pass zijn gecompromitteerd inclusief het forum en de press resource-site. Er werd echter geen confidentiŽle informatie gestolen, maar SEGA raadt toch aan om gelijkaardige user/pasword-combinaties aan te passen. Sinds donderdag 16 juni werd de dienst tijdelijk offline gehaald.

SEGA vaardige de volgende officiŽle verklaring uit: "Wij hebben onmiddellijk de nodige acties ondernomen om de data van onze consumenten te beschermen en het de locatie van het lek te ontdekken. Er is een onderzoek aan de gang naar de grote van de inbraak. Wij hebben ontdekt dat er een deel e-mailadressen, geboortedata en geŽncrypteerde paswoorden ontvreemd zijn. Geen enkel paswoord werd als gewone tekst bewaard."

Voor alle financiŽle informatie maakt SEGA Pass gebruik van externe providers, er werd dus geen financiŽle informatie gestolen.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Weyters

Maarten Weyters

Editor Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread