Geen wereldwijde PS Vita release in 2011?

Tretton zorgt voor verwarring.

Jack Tretton, baas van SCEA, is deze E3 de oorzaak voor wat verwarring. Zo wist hij niet zeker of Rockstar's Agent nog een PS3 exclusive is. Daarnaast twijfelt hij er aan of de PS Vita wel in 2011 wereldwijd uit zal komen.

Tijdens de E3-persconferentie van Sony verklaarde Kaz Hirai, baas van SCE, dat Sony's nieuwe handheld 'dit jaar met de feestdagen' wereldwijd in de winkels zou liggen. In een interview met GTTV (via EG.net) antwoordde Tretton echter dat de Vita dit fiscale jaar wereldwijd uit zou komen -dit eindigt op 31 maart 2012.

Het is niet de eerste keer dat Tretton twijfelt over een wereldwijde release van de Vita in 2011. Vlak na de bekendmaking van de nieuwe handheld, toen nog NGP, in januari, verklaarde Tretton al dat het twijfelachtig was dat het apparaat in 2011 wereldwijd verkrijgbaar zou zijn.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Rutger Luiten

Rutger Luiten

medewerker

Gerelateerde content

Verder op de site...

Valorant komt mogelijk ook naar consoles

Maar enkel als de game daar waardig wordt bevonden.

Valorant gids en tips voor beginners en gevorderden

Een verzameling van al onze Valorant tips voor startende spelers en oude rotten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread