X360 krijgt dashboard update in herfst

Lijkt op nieuwe interface van Windows 8.

Op hun E3 persconferentie heeft Microsoft zojuist het nieuwe dashboard voor de Xbox 360 gedemonstreerd. Zoals al verwacht, heeft men inspiratie geput uit de nieuwe interface van Windows 8. De dashboard is meer horizontaal georienteerd en is volledig met stemcommando's via Kinect te bedienen.

Aanvullend hierop heeft Microsoft enkele nieuwe samenwerkingsverbanden aangekondigd. Zo wordt Microsoft's eigen zoekmachine Bing geïntegreerd en gaat men samenwerken met Youtube en UFC voor extra mediacontent.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Ronn Perdok

Ronn Perdok

medewerker

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread