Insomniac komt met multiplatformtitel

Een 4-player co-op game uitgegeven door EA.

Insomniac heeft tijdens de persconferentie van EA op de E3 hun eerste multiplatformtitel aangekondigd. De game, Overstrike genaamd, is een actiegame die draait om het Overstrike-9 team. De game is met vier spelers co÷peratief te spelen en komt uit voor de PS3 en Xbox 360.

Opvallend is de gestileerde grafische stijl. De game weet een leuke balans te vinden tussen realistisch en cartoony. De typische Insomniac-feel die bijvoorbeeld ook in Ratchet & Clank terugkomt, blijft daardoor bewaard.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Ronn Perdok

Ronn Perdok

Contributor

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread