Mac- en pc-versie Jurassic Park vertraagd

Telltale heeft een vergoeding.

Ontwikkelaar Telltale heeft een mail gestuurd naar iedereen die een pre-order heeft geplaatst op Jurassic Park met het slechte nieuws dat de titel vertraging heeft opgelopen. De eerste Episode moet nu rond de herfst uitkomen. De ontwikkelaar meldt dat de pc- en Mac-versies de release datum van april niet meer gaan halen. Telltale heeft echter een fraaie vergoeding: consumenten krijgen niet alleen hun geld volledig terug, maar mogen daarnaast een complete Telltale-titel naar keuze uitzoeken.

Dan Conners, baas van de studio, schrijft: "De elementen en het verhaal van de game zijn op een dusdanige manier samengekomen dat wij veel potentie zien. Zoveel zelfs dat we deze elementen naar het volgende level kunnen brengen als we er nog wat extra tijd aan spenderen."

Naast de pc- en Mac-versies komt de titel ook uit op XBLA en PSN. Alle versies komen nu ongeveer gelijktijdig uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Rutger Luiten

Rutger Luiten

medewerker

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread